D-Link DWL-G700AP

Тема в разделе "D-Link", создана пользователем igorvush, 26 авг 2011.


    1. igorvush

      igorvush

      Регистрация:
      23 авг 2011
      Сообщения:
      6
      Симпатии:
      0
      Адрес:
      Львов
      Город:
      Львов
      В мене D-link DWL-G700 AP і два ноути і чомусь я не можу підключити їх одночасно до інтернету Київстар працює тільки один, хоча на старій квартирі де був інет від Білайну все працювало!!!. Допоможіть будь-ласка
       
    2. oleinikov

      oleinikov

      Регистрация:
      29 апр 2011
      Сообщения:
      1.158
      Симпатии:
      1.095
      Адрес:
      Запорожье
      Город:
      Запорожье
      Если У вас L2TP то нужно роутер настроить на L2TP, впротивеом случае у ВАс локалка получается а Интернет будет по одному ПК !!!
       
    3. igorvush

      igorvush

      Регистрация:
      23 авг 2011
      Сообщения:
      6
      Симпатии:
      0
      Адрес:
      Львов
      Город:
      Львов
      Шкода, бо коли був інтернет від Beeline то я підключався через L2TP і працювало 2-ва ноути, а зараз від Київстар - підключається на пряму і працює тільки один. :cry: :cry: :cry:
       
    4. VIPOS

      VIPOS

      Регистрация:
      19 дек 2008
      Сообщения:
      1.368
      Симпатии:
      169
      Город:
      Киев
      Пропиши в настройках соединения на ноутах DNS-сервера:
      212.109.32.5
      212.109.32.9
       
    5. igorvush

      igorvush

      Регистрация:
      23 авг 2011
      Сообщения:
      6
      Симпатии:
      0
      Адрес:
      Львов
      Город:
      Львов
      RE: VIPOS
      Все зробив. Прописав два DNS-сервера на двох ноутах.
      (Беспроводное сетевое соединение-свойства-протокол интернета(TCP/IP)-свойства-использувать следущие адреса DNS серверов, прописую предпочитаемый-212.109.32.5;альтернативный-212.109.32.9, аналогічно на другому ноуті).
      Все одно не працює. Може я щось не так прописую???, бо володію ПК на рівні користувача.
       


    6. VIPOS

      VIPOS

      Регистрация:
      19 дек 2008
      Сообщения:
      1.368
      Симпатии:
      169
      Город:
      Киев
      Теперь убери DNS-сервера из TCP/IP на ноутбуках и настрой как я написал ниже.

      Wireless Settings Channel : 11
      WPA-PSK
      Два раза введи ключ безопасности для Wi-Fi

      LAN Settings Dynamic IP Address
      DHCP Server Enabled / Lease Time 1 Week

      Advanced TX Rates : 54
      Mode Setting : G Mode

      Заработало?
       
    7. igorvush

      igorvush

      Регистрация:
      23 авг 2011
      Сообщения:
      6
      Симпатии:
      0
      Адрес:
      Львов
      Город:
      Львов
      RE: VIPOS
      Якась напасть. Забрав DNS-сервера, підключився до D-Link DWL-G700AP, почав виконувати налаштування, які ти написав. Коли поставив LAN Settings Dynamic IP Address то не можу поставити DHCP Server Enabled, бо поле не активне.Не знаю вже все перепробува, фігня якась-не підключається, все одно працює інет на одному компі.
       
    8. VIPOS

      VIPOS

      Регистрация:
      19 дек 2008
      Сообщения:
      1.368
      Симпатии:
      169
      Город:
      Киев
      Тогда пропишите одинаковые МАК-адреса на двух ноутбуках и все заработает.
       
    9. igorvush

      igorvush

      Регистрация:
      23 авг 2011
      Сообщения:
      6
      Симпатии:
      0
      Адрес:
      Львов
      Город:
      Львов
      RE: VIPOS
      Соромно таке писати, але як це зробити??? Допоможи, бо вже пару днів мудохаюсь і нічого не виходить. Напиши докладніше, як для новачка. Наперед вдячний!!!
       
    10. igorvush

      igorvush

      Регистрация:
      23 авг 2011
      Сообщения:
      6
      Симпатии:
      0
      Адрес:
      Львов
      Город:
      Львов
      Придбав роутер від Київстара і два ноути запрацювали :ne_vi_del:
       
    11. Ads Master

      Киевстаров

       Регистрация:   27 май 2011  Сообщения:               120  Симпатии:                  50  Город:                     Киев

    Поделиться этой страницей